Bygg din egen hemsida

Vi lever ständigt uppkopplade och använder internet till väldigt mycket. Driver du ditt eget företag är en hemsida ett måste, men även privatpersoner är oftare närvarande med hemsidor på internet, tex blogghemsidor. Nu för tiden skapas nästan inga hemsidor med traditionell kodning, du behöver därmed inte vara expert för att kunna göra en enkel hemsida själv. Nu för tiden använder både proffs och amatörer program så som wordpress för att skapa hemsidor. Att skapa en hemsida är inte så annorlunda från att skriva en text i ordbehandlingsprogram, inte för en enkel hemsida.

Vill du däremot ta steget vidare och med en snygg, unik och proffsig byggd hemsida till företag, ja då ska du vända till en webbyrå. De flesta webbyråer använder sig av wordpress och liknande, men har kunskaper att koda om hemsidan för att få den precis så som du vill ha den. I och med enkelheten att bygga hemsida idag, är priset lägre än för några år sedan. Det som absolut tar längst tid för webbyrån när de bygger din hemsida, det är alla texter. Jag tycker det blir bättre med egna skrivna texter på hemsidan, jag har större kunskap om vår bransch. Skicka därför texter och bilder som du tycker är bra för er hemsida till webbyrån, så knyter de ihop påsen för att få till en riktigt bra hemsida.

217